Till NorthSpawn

Turnering: NorthSpawn Live FINAL

Typ Elimination Bracket
Spel Fortnite
Lag 16/16
Speltyp 2v2
Startades 1 juni 2019 14:00
Avslutades 3 juni 2019 08:38
Antifusk -
Kanal Låst Discord-kanal för finalister
Priser
1:a 5 000 kr + 2 VIP-upplevelser till NorthSpawn 2019
2:a 3 000 kr + 2 LAN-biljetter till NorthSpawn 2019
3:a 2 000 kr
Regler

TURNERINGEN ÄR ENBART FÖR FINALISTER FRÅN TIDIGARE KVALIFICERINGS-TURNERINGAR

Turneringen livesänds på: www.twitch.tv/northspawn

________________________________________

NORTHSPAWN LIVE 2019

NorthSpawn Live är en turneringsserie som består av 10 kvalificeringsturneringar och en final som spelas den 1a juni. Finalen spelas online hemifrån, men kommer att livesändas med kommentator och publik från en studio i Västerås.
________________________________________

PRISER

1:a pris - 5 000 kr samt 2 VIP-upplevelser till NorthSpawn 2019 (LAN-biljetter, hotell, och matkuponger för alla dagar)
2:a pris - 3 000 kr samt 2 LAN-biljetter till NorthSpawn 2019
3:e pris - 2 000 kr

DELTAGANDE

Deltagare i turneringen behöver vara medvetna om att turneringen kommer att kommenteras och livesändas på NorthSpawns Twitch-kanal.

LAG

Matcherna spelas 2v2 i squad men laget du spelar i ska bestå av 3 st spelare, alltså inklusive en reserv.

Läs mer om hur du skapar ett lag på sidan "så funkar det".

STREAMING

Livestream är obligatorisk FÖRST i semifinal. Streamdelay är frivilligt och det är tillåtet att kolla på dina motståndares streams. Ett tips är att muta din stream fram tills att ni landat för att ej avslöja er taktik.

CHECK-IN

Check-in görs i turneringens discord-kanal genom att EN i laget skriver lagets namn EN gång.

Check-in pågår mellan 13.00 - 13.30

BRACKET

När klockan slår 14:00 startas turneringen och här på turneringssidan kommer det att dyka upp en knapp istället för ansök-knappen, som heter bracket. Genom att klicka på den knappen kommer du att komma till en lista där du kan se exakt vilket lag som möter vilket. När du sett vilket lag du ska möta går du in på vår discord ( https://discord.gg/VRzrFfX ) och skriver i den specifika kanalen för turneringen och söker efter ditt motståndarlag. Du kan t.ex skriva "Lag X söker lag X". Döp om dig i discord så att du heter samma sak som ditt lagnamn på arenan. På så sätt blir det enklare att hitta varandra i chatten! När du fått kontakt med ditt lag så bjuder ni in varandra till en lobby och sätter igång själva matchen.

MATCH

Matcherna spelas 2v2 i squad. Ni bjuder in era motståndare i squad och startar matchen.

I en match har du TVÅ games på dig att samla så många kills som möjligt.

Resultatet som rapporteras in är alltså slutresultatet (summering av antal kills) efter att 2 games spelats. Har ni lika många kills efter TVÅ games spelar ni ett tredje som avgör.

Från och med semifinal är det TRE games per match.

Ett game kan endast spelas om pga. datorkrasch eller dylikt om lagen ej har hoppat från bussen. Därefter går det inte att spela om gamet.

Ni får ej byta spelare under en match (mellan games), endast vid t.ex datorkrasch. Det är tillåtet att byta spelare mellan matcher (när ni ska möta ett nytt lag).

Vi uppmuntrar alla deltagare att ta en paus för att äta och vila innan vi startar semifinaler.

REGLERINGAME

Det är tillåtet att förstöra sina motståndares strukturer, boogiebomba med mer. Detta för att skapa mer spännande games där det är svårare att "sno kills".

Det är EJ tillåtet att avbryta en motståndares revive. Det leder till omedelbar diskvalificering.
Det är heller inte tillåtet att avbryta någons healing, eller förstöra någons brasa.

ALLA regler är tolkningsbara och admin har fullmakt att ändra på reglerna vid behov.

RESULTATRAPPORTERING

Resultatrapportering sker via formuläret: https://www.northspawn.se/resu...

Det räcker att EN person ur det vinnande laget rapporterar in resultatet.

Tänk på att alla spelare ska ta TVÅ stycker screenshots per match, en i lobby och en i end-game med scoreboard uppe. Spelar du på XBOX eller PS4 går det bra att ta ett foto på skärmen med mobilen. Screenshots behöver bara skickas till någon admin om det efterfrågas.

TURNERINGSVINST

Priset delas endast ut till medlemmar i NorthSpawn. Medlem blir du automatiskt när du registrerar dig på sidan. Om du uppger felaktiga personuppgifter kommer du att bli diskvalificerad och bannlyst för kommande turneringar utan möjlighet till att få något pris. För att ett lag ska vara berättigad sitt pris måste alla medlemmar i laget vara registrerade med korrekta personuppgifter.

NorthSpawn's prispolicy gäller och priser delas endast ut till medlemmar som angett korrekta uppgifter vid registrering och som är svenska medborgare.

NorthSpawn's policy för prispengar: https://bit.ly/2LFQDC9

ETIK

När du deltar i turneringar på NorthSpawn Arena (arena.northspawn.se) så accepterar du att följa våra etiska regler. Reglerna är till för att hålla ett bra klimat i våra turneringar och för att alla ska känna sig välkomna och trygga. Uppstår det något problem som gör dig arg, ledsen eller frustrerad kan du kontakta någon av administratörerna så hjälper de till att reda ut situationen på ett bra sätt. Kom ihåg att vi är här för att ha kul och utvecklas!

Nolltolerans mot kränkande kommentarer och mobbing. Om någon i ett lag uttrycker sig nedlåtande om andra spelare så har admins rätt att diskvalificera hela laget från turneringen. Individer som uttrycker sig nedlåtande om andra spelare kan även bannas från NorthSpawns Discord samt nekas att delta i framtida turneringar.

Nolltolerans mot rasistiskt och sexistiskt beteende. Om någon i ett lag uttrycker sig rasistiskt eller sexistiskt så har admins rätt att diskvalificera hela laget från turneringen. Individer som uttrycker sig rasistiskt eller sexistiskt kan även bannas från NorthSpawns Discord samt nekas att delta i framtida turneringar.

ÖVRIGT

Behöver du teknisk support är du välkommen att använda chatten/formuläret nere i vänstra hörnet på sidan eller skriva till någon admin i discord. Läs igenom turneringsinformationen och sidan "så funkar det" innan du kontaktar oss.

Visa bracket
Lag
Skreiz & CepterFN Incheckad
byn4lyf Incheckad
gudn y gabbe Incheckad
bitflox och kroko Incheckad
twitch.tv/h1_robin Incheckad
diocese och delusion Incheckad
IGL OCH APAN Incheckad
WaiZ & RNG grabbens farsa Incheckad
twitch.tv/nikebord Incheckad
Rangers Incheckad
Gurkan & dillen Incheckad
Im Not Toxic Incheckad
Twitch.tv/alvin_jonsson Incheckad
Twitch.tv/Me4tballs Incheckad
Det är RNG Incheckad
L2 Spam Incheckad
HuggizXOgge Väntar
ZUPERDUPERSÖDER Väntar
McFlurries Väntar
YZY Väntar