Till NorthSpawn

Turnering: NorthSpawn 2019: CS:GO

NorthSpawn 2019: CS:GO
Typ Elimination Bracket
Spel Counter-Strike: Global Offensive
Lag 7/128
Speltyp 5v5
Startar 26 oktober 2019 19:00
Antifusk -
Kanal DISCORD: https://discord.gg/VRzrFfX
Priser
1:a 25 000 kr + 5x Plantronics RIG Headset
2:a 15 000 kr + 5x Plantronics RIG Headset
3:a 5x Plantronics RIG Headset
Regler

Turneringen är enbart för deltagare på NorthSpawn 2019


Gruppspel lördag 26/10 kl 19:00

Semifinal 1 söndag 27/10 kl 16:30 - livestreamas

Semifinal 2 söndag 27/10 kl 20:00 - livestreamas

Final måndag 28/10 kl 20:00 - spelas på scen & livestreamas

Turneringen livesänds och kommenteras på:

https://www.twitch.tv/northspawn


Under finalen kommer turneringens MVP att annonseras, som vinner ett headset!

VIKTIGT OM STEAM_ID
För att kunna delta i turneringen måste du ha angett ditt nuvarande STEAM_ID i din profil här på arenan. Med ett felaktigt STEAM_ID kommer du att automatiskt bli utslängd ifrån servern. Endast admin kan ändra ett redan angivet STEAM_ID. Kontakta admin i discord för att ändra ditt STEAM_ID.CHECK-IN: Lagledaren skriver lagets namn i kanalen #Check-in i discord från och med klockan 12:00.
RESULTATRAPPORTERING: Rapportera via discord till någon av de turneringsadministratörer som har hand om turneringen.
EASYANTICHEAT
Vi använder oss av Easy (tidigare EasyAntiCheat, även kallat EAC) för att förhindra eventuellt fusk. Alla spelare måste därför ha Easy installerat. Utan Easy kommer du att bli utslängd ifrån servern.
EasyAntiCheat: https://www.easy.ac/en-us/SERVRAR
Arenan kommer att skapa en server för varje match. På turneringssidan kommer du att se en knapp som heter "matchrum", precis ovanför bracket knappen. I matchrummet finner du IP och lösenord till din tilldelade server.
LAGET:
Laget ska bestå av 5 spelare.

MODE:
Competitive
MAPPOOL:
de_nuke
de_mirage
de_inferno

de_train
de_overpass
de_cache
de_dust2

LIVESTREAM:
Matcher kommer att sända på twitch.tv/guthen

DISCORD:
Används för all kommunikation inför och under turneringen.
https://discord.gg/VRzrFfX

 • OMGÅNG 1 (BEST OF 1)
  Alla matcher är bo 1 förutom finalen som spelas bo3.

 • FAIRPLAY:
  Osportsligt uppträdande/beteende är absolut förbjudet. All typ av osportsligt uppträdande ska rapporteras till admin så att ärendet kan utredas och eventuella påföljder utdelas. Påföljd kan resultera i straff/diskvalificering. NorthSpawn följer Sveroks code of conduct.

 • ÖVRIGT:
  All form av fusk leder till permanent bann från arenan och alla e-sportturneringar arrangerade av NorthSpawn.
  Man får inte använda sig av buggar, kända som okända. Vid användning av bugg, rapportera direkt till administratören. Admin har rätten att avgöra konsekvensen för laget som använt sig av buggen. I värsta fall kan det leda till diskning eller avstängning.

 • Spelare ska infinna sig i NorthSpawns discordserver för att kunna ta del av aktuell information och uppdateringar kring turneringen.

 • Det är endast tillåtet att pausa en match under freezetime. Varje lag har möjlighet att pausa 10 minuter totalt, under max 2 tillfällen. Alltså om man vill får man pausa fem minuter vid två tillfällen.

 • Vid enstaka spelares datorkrasch mitt under en match skall då spelet pausas i början av nästa runda. när spelaren anslutit igen kommer matchen att fortsätta efter klartecken från båda lagen (vid nyttjande av denna paus förbrukas lagets time out, och admin avgör om extra tid ska tilldelas). Spelaren har 10 minuter på sig att återansluta, därefter fattar admin beslut om eventuell förlängning.

 • Netgraph är tillåtet

 • In­eye demo är obligatoriskt

 • VID OVERTIME
  - Mr 3.
  - Startmoney är 10k.

 • Efter färdigspelad match rapporterar båda lagen matchens resultat genom att klicka på "matchrum" sedan rapportera resultat. Du väljer det laget som vann. Då båda lagen rapporterat in olika vinnare så kommer admin att säkerställa vem som vann.

 • Vid start av varje karta körs en knivrunda. Vinnaren av knivrundan bestämmer vilken sida de börjar på.

 • VAC-bannade spelare är ej tillåtna. Spelare får heller inte ha en bann på en annan plattform såsom Faceit, ESEA, ellerEsportal. Om en spelare med antingen VAC-BAN eller ban på annan plattform diskvalificeras laget utan möjlighet till byte av spelare. Vid anklagelse om att en spelare är VAC-bannad ska detta kunna styrkas med övervägande bevis. Admin avgör om bevisen är övervägande. En bann som är mer än 2 år gammal är tillåten.

 • Vid misstanke om fusk så får varje lag be om två stycken demos. Spelarna får själva säga till admin vilka rundor på de sekvenser där motståndaren påstås fuska, och sedan föra det vidare till admin. Laget har 10 minuter på sig att begära demo efter avslutad match och sedan 15 minuter på sig att rapportera vilken tid i demot det sker till admin. Vid händelse då fusk påträffats diskvalificeras laget omedelbart. Det lag som rapporterade om fusket vinner då på walk over.

 • Regler uppdateras kontinuerligt och admin har alltid rätt att göra ändringar i reglerna.
  Vid eventuella frågor kontakta [email protected]northspawn.seSvårt att få ihop ett team till LANet? Sök gärna efter lag-kompisar i vår discord-kanal!

Läs mer om NorthSpawn 2019 på northspawn.se

Ansök till turneringen
Lag
The Curse Accepterad
INTEHELTHUNDRA Accepterad
FastCandy Accepterad
LBS Stockholm norra Accepterad
9INE Accepterad
Wagy1 Accepterad
BennyS Bois Accepterad